Rumah / Berita & Acara / Berita Syarikat / Jabatan pengeluaran SinoRay

Berita Syarikat

Jabatan pengeluaran SinoRay

Ditubuhkan pada tahun 2012, Deqing SinoRay Metal Products Co., Ltd. ialah sebuah syarikat yang berpengalaman selama sepuluh tahun dalam pengeluaran produk logam dan kemudahan dan peralatan pergudangan serta logistik, yang mengkhusus dalam reka bentuk, pengeluaran dan pembuatan pelbagai loker, troli logistik, rak penyimpanan dan pelbagai kepingan logam Pengeluar produk aksesori emas.

Syarikat itu mempunyai bengkel binaan sendiri seluas 9000 m2, dan set lengkap peralatan pengeluaran dan pemprosesan, termasuk penebuk CNC dan mesin lentur CNC syarikat AMADA Jepun yang maju di peringkat antarabangsa, mesin penebuk 16T-100T, penekan hidraulik 100T-500T, mesin ricih, mesin meratakan kepingan, Mesin letupan tembakan, mesin pengilangan tepi, mesin pengecutan tiub, mesin pemotong laser automatik, mesin pemotong plasma, mesin lentur tiub kepala tunggal dan dua dan pelbagai mesin kimpalan, robot kimpalan automatik, mesin kimpalan laser, satu set salutan penuh peralatan barisan pengeluaran.

Deqing SinoRay Metal Products Co., Ltd. Deqing SinoRay Metal Products Co., Ltd.

Syarikat ini terlibat terutamanya dalam pengeluaran, pembangunan dan reka bentuk koperasi pelbagai troli logistik, rak penyimpanan dan peralatan pengendalian lain yang diperlukan untuk loker dan pengurusan logistik pergudangan piawai untuk pelanggan di China, Amerika Utara, Eropah, dll.; serta pemprosesan aksesori logam kepingan domestik, Terdapat terutamanya aksesori logam lembaran lif Xizi Otis, aksesori lif Zhejiang Dingli dan sebagainya. Produk digunakan secara meluas di sekolah, hospital, perusahaan dan institusi, komuniti, gim, padang sukan, pasar raya besar, taman logistik dan bidang lain.

Syarikat mematuhi falsafah perniagaan "mengejar kualiti, pengurusan integriti dan pengalaman pengguna", dengan bantuan kelebihan peralatannya sendiri, dengan teknologi profesional, harga berpatutan, penghantaran tepat pada masanya, dan perkhidmatan yang mudah dan cekap, untuk menyediakan anda dengan pelbagai jenis pemprosesan logam kepingan ketepatan. penyelesaian profesional.

Tujuan syarikat: untuk membina platform perkhidmatan kos rendah, kecekapan tinggi dan terjamin untuk pelanggan dengan cara yang sederhana.

Nilai kerja syarikat: berkualiti, pantas, mencipta nilai untuk pelanggan.

Nilai pasukan syarikat: sinar matahari, kebahagiaan, keyakinan diri, ketekunan, profesionalisme, integriti, menang-menang, kerjasama.